Kapcsolat

Gyorskölcsön saját járműre

Néhány nap alatt hitelhez szeretne jutni? Alacsony havi törlesztést szeretne? Nem kívánja beterheltetni ingatlanát pusztán azért, hogy néhány százezer, esetleg néhány millió forinthoz jusson?

Nem találta meg idáig a megoldást olcsó, gyorsan folyósítható hitelre, amelynek felvételéhez szinte semmilyen iratra nincs szüksége? Akkor ezennel kijelenthetjük, hogy nem kell tovább keresgélni. Az általunk közvetített autófedezetes gyorskölcsön minden kívánságnak megfelel. Nem csak a fentieknek, hanem még sokkal többnek is.

Kalkulátor

Lássuk a részleteket, hogy kiderüljön, a gyorskölcsön nem túl szép, hogy igaz legyen, hanem valóban a magyar hitelpiacon elérhető egyik legkedvezőbb hitelforma (és bizonyosan az egyik legkedvezőbb gyorskölcsön fajta).

GyorskölcsönAz általunk közvetített gyorskölcsön legfőbb jellemzője, hogy ingóságfedezetes hitel (vagyis NEM ingatlanfedezetes, tehát ön nem kockáztatja a háza vagy kertje, telke stb. elvesztését a felvételével). Az ingóság, amelyet megterhelnek, jelen esetben egy jármű. Ez lehet autó, motorkerékpár vagy kishaszonjármű, a lényeg, hogy a gyorskölcsön felvételéhez nem kell beterheltetnie egy, a hitelösszegnél sokkal jelentősebb értékű ingatlant. Természetesen senki sem szeretné elveszíteni egyetlen vagyontárgyát sem, de az ingóságalapú hitel esetén, ha a legrosszabb bekövetkezik, akkor is "csupán" egy járművet vihet el a bank a tartozás fejében, nem pedig egy élet munkájával felépített házat/megvásárolt lakást vagy kertet vagy telket.

A gyorskölcsön tehát egy autófedezetes hitel. Lássuk, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, illetve milyen egyéb kondíciók érvényesek, ha szeretné igényelni az autófedezetes gyorshitelt:

  • A legfontosabb tudnivaló: a gyorskölcsön összege legfeljebb az autó értékének 70-80%-a lehet!
  • A kölcsön fedezetéül szolgáló gépjármű 12 évesnél nem lehet idősebb a gyorshitel felvételekor.
  • A gyorskölcsön futamideje alatt autóját korlátlanul használhatja, csupán eladni nem szabad.
  • Felvehető euróalapon vagy forintalapon.
  • A gyorshitel futamideje 12 és 96 hónap (egy év és nyolc év) közt változhat. Magánszemélyek legfeljebb 84 hónapra (7 év) vehetnek fel a gyorshitelt, céges ügyfelek pedig maximum 96 hónapos futamidővel.
  • Az autó kora a gyorskölcsön lejáratakor 15 év lehet.
  • A minimális hitelösszeg 300.000 forint.
  • A gyors kölcsön intézéséhez csupán az ügyfél személyes okirataira, jövedelemigazolásra és a fedezetül szolgáló autó irataira van szükség.
  • A kölcsön folyósítása a fentiekből következően gyors, a sikeres hitelbírálattól számítva 3-5 munkanap után máris számláján lehet a hitelösszeg.

Kérjen díjmentes szakmai tanácsadást cégünktől a megfelelő konstrukció kiválasztásához és tájékoztatást a várható törlesztőrészlet összegéről.
A kapcsolatfelvételhez kattintson ide: elérhetőségeink.

Egyedülállóan kedvező kamatozás, hosszú futamidő, bürokráciamentes ügyintézés, gyors pénzhez jutás - a legtöbb, amit egy leendő adós kívánhat. Milyen a jó gyorskölcsön? Gyors, alacsony kamatozású, könnyen hozzáférhető. De tulajdonképpen milyen gyorshitelt is kínálunk? Miért érdemes hozzánk fordulnia? A legjobb gyorskölcsön megkeresése nem egyszerű feladat, akinek szüksége volt már valaha gyorshitelre, az nagyon jól tudja ezt. Az ilyen típusú konstrukciók szinte minden esetben nagyon magas THM-et, nagyon magas havi törlesztést jelentenek. De természetesen mindig van egy jobb ajánlat, kérdés, hogy a gyorshitelek meglehetősen kusza piacán (amelyet az kuszál össze, hogy az apróbetűkben sokkal fontosabb információk vannak, mint a rendes leírásban, ezért lehetetlenség kiigazodni) sikerül-e megtalálni. Mivel cégünk régóta foglalkozik gyorshitelekkel, kijelenthetjük, hogy mi tudjuk a megoldást. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a legjobb gyors folyósítású hitel az autófedezetes gyorskölcsön. Ez az egyetlen olyan konstrukció, amely egyesíti a gyorsaságot, a könnyű hozzáférést, a szabad felhasználást (bár ez esetleg nem is lényeges annyira), és a legfontosabbat: az alacsony kamatokat.

Hogy ez hogyan lehetséges? Úgy, hogy a gyorskölcsönök általában arról szólnak, hogy mindenféle igazolás és fedezet nélkül pénzt helyez ki egy intézmény egy ügyfélhez, és a gyorshitelezést már a kezdetektől körüllengi valamiféle bizonytalanság vagy gyanakvás. A bank vagy pénzügyi vállalkozás részéről biztosan, de akár a gyorskölcsönt felvevő ügyfél részéről is. Ennek oka egyszerű: sajnos a szabad felhasználású gyorshiteleket azok veszik fel, akiknek nagyon sürgősen pénzre van szükségük – ami nem baj, azonban nálunk a gyorskölcsön kultúrája úgy alakult, hogy általában a reménytelen helyzetben levő emberek vesznek fel gyorshitelt. Nem tudjuk, hogy ez miért van így, mivel nem kellene így lennie! Az általunk kínált gyorskölcsön konstrukció éppen arról szól, hogy ön sima, egyszerű, hagyományos hitelhez jut hozzá, csak gyorsan és egyszerűen.

Az általunk kínált autófedezetes gyorskölcsön nagyon röviden bemutatható: arról van szó, hogy a hitel felvevője az autóját, motorját, teherautóját terheli meg, éppen, mintha csak egy jelzálogtárgy lenne, például egy ház.

Mint ahogyan a jelzálogkölcsönök a legbiztonságosabb kölcsönök közé tartoznak a bankok szempontjából, ugyanúgy az autófedezetes gyorshitelek is. Ennek oka világos: a bank úgy ad kölcsönt, hogy tudja, ha az ügyfél nem fizet, elárverezheti autóját, motorját stb. Ha ez megvan, a bank szívesen és sokkal kedvezőbb feltételekkel ad hitelt, mintha csak egyszerűen gyorskölcsönt adna a semmire – esetleg egy hamisított jövedelemigazolásra vagy számlakivonatra.

GyorsNézzük tehát a részleteket. Az autófedezetes gyorshitel legföljebb öt nap alatt intézhető. Semmi más nem kell hozzá, csak a személyes iratai, jövedelemigazolás és az autó, motor stb. papírjai. A hitel szabadon felhasználható, mint ahogyan az autót, motort, teherautót, kishaszonjárművet stb. is szabadon használhatja attól függetlenül, hogy meg van terhelve. A legkisebb igényelhető összeg 300000 forint, és legföljebb az autó Eurotax-értékének 70%-a. Mindenesetre igénylés előtt célszerűbb azzal számolni, hogy csak 65%-ot kap meg, mert így legföljebb kellemes meglepetés érheti. Egyébként, ha már itt tartunk, megemlítjük, hogy ez igen gyorsan kiderül, az igénylés leadásától számítva mindössze néhány óra múlva már tudhatja is, hogy kap-e gyorshitelt vagy nem. Amelynek okáról természetesen szintén tájékoztatjuk.

Végül pár nagyon fontos dolog: hogy nehogy elveszítse a jelzálogtárgyat, kiváló casco-biztosításokat is kínálunk. A finanszírozásba bevonható autó nem lehet idősebb 12 évesnél. A futamidő 12-96 hónapig változik, de az autó a hitel lejártakor sem lehet több 15 évesnél. Vagyis egy 12 éves autónál már csak 36 hónap lehet a futamidő! A hitelkalkulátor minden lényeges dologról tájékoztatja önt.