Kapcsolat

Autóhitel kalkulátor

Az e-Autóhitel autóhitel kalkulátor kitöltésével azonnal kiszámolhatja, hogy mekkora lesz a felvenni kívánt autóhitel vagy a megkötni kívánt autólízing szerződés havi törlesztése.

Az autóhitel kalkulátor használatához adja meg a legfontosabb adatokat: mennyi időre és mekkora hitelösszeget szeretne felvenni. A kalkulátor kitöltése után rögtön láthatja az autóhitel várható havi törlesztését.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ügyintézés szünetel, weboldalunk jelenleg kizárólag tájékoztató funkciót lát el!

Az autóhitel kalkulátor használata során a következőkre figyeljen:

A legnagyobb felvehető hitelösszeget (vagy a lízingszerződés összegét) úgy számolja ki 2017-ben is, hogy az autó vételárából levonja az önrészt. Egy konkrét példán bemutatva: ha ön kétmillió forint értékű autót szeretne megvenni, az önrész forintalapú hitel esetén 25%, euróalapú esetén pedig 40%. Vagyis önnek forintalapú hitelből nem 2 000 000 forintra, hanem a kétmillió 75%-ra, 1,5 millió forintra lesz szüksége, ez írja be az autóhitel kalkulátor megfelelő mezőjébe! Ugyanígy járjon el akkor is, ha euróalapú hitellel számol: az önrészt levonva a kétmillió forintból valójában 1,2 millió forint hitelért kell folyamodnia. Természetesen csak akkor, ha az önrészen felüli összeget hitelből fedezné. Ha az önrésznél többet is ki tud fizetni, akkor ennél is kevesebb autóhitelt kell igényelnie.

Az autóhitel kalkulátor használata során még két adatot kell megadnia:

KalkulátorA megvásárolni kívánt autó évjáratát (évre és hónapra pontosan). Erre azért van szükség, mert a hitel futamidejének le kell járnia, mielőtt az autó betölti a 15. évét.

Vagyis egy tízéves autó megvásárlása esetén nem fogja tudni kihasználni a maximális futamidő adta alacsony törlesztés lehetőségét, mivel a maximális futamidő ebben az esetben csak öt év (nem pedig az elméletei maximum, vagyis nyolc, illetve magánszemélyeknek hét), ezt írja a kalkulátor első mezőjébe. Fontos továbbá az is, hogy ön szerepel-e a KHR-listán (régebbi nevén BAR-lista).

Az aktív KHR-listások ki vannak zárva a hitelezésből, ezért csak passzív listásoknak vagy a listán egyáltalán nem szereplőknek tudunk autóhitelt vagy lízinget biztosítani. Sajnos ugyanígy ki vannak zárva a hitelezésből azok is, akik több hitel késedelmes törlesztése miatt kerültek a BAR-listára.

Az autóhitel kalkulátort tehát azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek nincs problémás hitelük, vagy ha volt is korábban, már visszafizették azt.

Az autóhitel kalkulátor számítási módjából következik, hogy más weboldalakon a tájékoztató jelleggel kiszámolt törlesztőösszeg némileg eltérhet a valós összegtől. Ennek oka, hogy a törlesztés kiszámítása igen bonyolult algoritmust igényel. Tőlünk mindig a végső törlesztőrészletet kapja: ügyintézőink pontos adatokkal szolgálnak, ha telefonon szeretne tájékozódni. Az autóhitel kalkulátor lényege, hogy bárki mindenféle kötöttség nélkül kiszámoltathassa, mekkora hitelhez mekkora havi törlesztés tartozik.

Autóhitel kalkulátorunkban a futamidő 1 és 8 év között választható meg, és legfeljebb 14 éves autó finanszírozható. Menjen biztosra az autóhitel felvétele előtt 2014 során is, kalkulátorral kiszámolhatja, hogy mennyivel terheli meg a pénztárcáját egy adott autókölcsön felvétele. A járműkölcsönökkel kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a megfelelő menüpontban, itt csupán a hitelkalkulátort tudja használni. Állítsa be a felvenni kívánt autóhitel összeget, majd a futamidőt. Az autóhitel kalkulátor ezután kiszámolja önnek a havi törlesztést. A kalkulátor pontos, a végső összeg kikalkulálásánál mindössze havi néhány forintos eltérés fordulhat elő.

Autólízing kalkuláció esetén a futamidő 1 és 8 év között választható meg. Legfeljebb 14 éves autó finanszírozható. Az autólízing kalkulátor használata egyszerű, és önmagáért beszél. Ha lízingelni szeretne valamilyen autót (vagy nem természetes személyként venné meg, és így lízingelésre kényszerül autóhitel felvétele helyett), akkor egyszerűen beírja, hogy hány évig fusson a lízingszerződés (magánszemélyeknél legföljebb hét, vállalkozások, cégek esetén maximum nyolc év lehet a futamidő), majd kitölti a felvenni kívánt hitelösszeg rubrikáját, és a kalkulátor kiszámolja önnek a havi lízingdíjat. Az autó lízing kalkulátor pontos, alig néhány forintos vagy tíz forintos eltérések fordulhatnak elő a kalkulátor által kiadott tájékoztató jellegű összeg és a végső, a munkatársaink által kiszámolt összeg között.

A motorhitel kalkulátor használatakor a futamidő 1 és 8 év között választható meg. Ha motorhitelt szeretne felvenni (vagy bármilyen más járműhitelre vágyik), a legjobb, ha rögvest a motorhitel kalkulátorral kezdi a tájékozódást. Minden marketingszövegnél többet ér egy jó motorhitel kalkulátor, amely alacsony összegeket mutat. Persze az is fontos, hogy a járműhitel kalkulátor a valós havi törlesztést mutassa, amikor kiszámolja az összeget. Cégünk a hitelpiac folyamatos figyelésével és a kalkulátor meglehetősen pontos beállításával mindkét igényt kielégíti. A motor hitel kalkulátor által kiszámolt összegtől a végső, valós törlesztés mindössze néhány tíz forinttal tér el, ha egyáltalán. Kalkulátorok autófinanszírozáshoz a 2014-es esztendőben Gyorskölcsön kalkulátor, ha sürgősen pénzre van szüksége: a futamidő itt is 1 és 8 év között választható meg. Legfeljebb 14 éves autó finanszírozható. Ha elolvasta a gyorskölcsönökről szóló menüpontot, és nem hiszi, hogy van olyan gyors folyósítású kölcsön, amely nem csillagászati THM-mel rendelkezik a legjobb esetben, akkor a kalkulátor bebizonyítja önnek, hogy igenis létezik olcsóbb, alacsony kamatozású gyorshitel is, mégpedig az autófedezetes gyorskölcsön. Adja meg a felvenni kívánt összeget, valamint a futamidőt, és számítsa ki, mennyi lenne a törlesztés. Látni fogja, hogy a THM semmiben sem különbözik az egyéb autóhitelekétől! A kalkulátor meglehetősen pontos számokat ad.

Autóhitel kiváltás kalkulátor, ha szabadulna régi autóhitelétől. A futamidő 1 és 8 év között választható meg. Legfeljebb 14 éves autó finanszírozható. A hitelkiváltás tipikusan az a hitelforma, ahol végkép nem számít semmi más, csak hogy az új hitelnek alacsonyabb legyen a törlesztése, mint annak, amit kiváltunk. A hitelkalkulátornak tehát ebben az esetben jut a legfontosabb szerep. Természetesen egy autóhitelnél, motorhitelnél vagy gyorshitelnél is fontos a törlesztés, de ott még elképzelhető, hogy magasabb havi tehernél is felvesszük. Egy autó hitel kiváltó hitelnél azonban nyilvánvalóan nem veszi fel senki a mostanihoz hasonló hitelt. A hitelkiváltó kalkulátor 2014 tehát a többi kalkulátorhoz hasonlóan úgy van kalibrálva, hogy a lehető legpontosabb adatokat adja. Legfeljebb néhány tíz forintos eltérés mutatkozhat a kalkulátor által mutatott összeg és a valós összeg között – természetesen mindkét irányban, vagyis lehet, hogy önnek többet, de az is lehet, hogy kevesebbet kell fizetnie. Munkatársunk élőszóban tájékoztatja a pontos összegről, de a néhány tíz forintos eltérés havonta elenyésző a realizálható nyereség mellett.