Kapcsolat

Gépkocsi hitel

Ha gépkocsi hitelre van szüksége, a legjobb helyen jár. Irodánk segít Önnek a legjobb gépkocsi hitel kiválasztásában, függetlenül attól, hogy új vagy használt autót szeretne vásárolni.

A következőkben arról kellene írnunk, hogy a hitelkalkulátorunk a legjobb hitelekre van beállítva, és ügyfeleink könnyedén le tudják ellenőrizni, hogy valóban mi kínáljuk-e a legjobb hiteleket, azonban a mi hitelkalkulátorunk egészen másképpen működik egy új, kísérletinek nevezhető modell keretében. Akár új, akár használt autó vásárlásához venne fel gépkocsi hitelt, az eljárás mindkét esetben ugyanaz lesz. Természetesen az új és a használt gépkocsikra felvehető hitelek kondíciói ugyanazok, azonban a kalkulátorunk célja nem az, hogy gépiesen kiadjon egy számot, hanem az, hogy személyre szabott ajánlatokat adjon az ügyfeleinknek. Ez viszont csak úgy lehetséges, ha a bekért adatok alapján megpróbálunk mindenkinek egyéni ajánlatot adni. A személyre szabott ajánlat ugyanis nálunk nem csupán lózung, hanem valóban megpróbálunk az ügyfélnek egy olyan ajánlatot adni, amely figyelembe veszi az adott ügyfél egyéni körülményeit.

Kalkulátor

Kalkulátor

Lássuk, hogy gépkocsi hiteleinkhez milyen feltételekkel juthat hozzá, és milyen kondíciókat kínálunk. Az alább olvasható általános bemutatásban természetesen nem eshet szó THM-ről és egyáltalán kamatokról, mivel a kamat mértéke az egyéni ajánlattól függ. Kalkulátorunk kitöltésével tehát Ön csupán jelzi, hogy szeretne gépkocsi hitel ajánlatot kapni tőlünk. Kollégáink a beérkező adatok alapján gyors számítást végeznek, és emailben vagy telefonon értesítik Önt a végeredményről. A hitel törlesztése ekkor már kiderül, így Önnek lehetősége van akár azonnal dönteni, hogy elindítja-e a folyamatot, és igényli-e a gépkocsi hitelt. De ha más ajánlatokra is vár vagy egyszerűen csak nem biztos a dolgában, lehetősége van akár hetekig is gondolkodni a gépkocsi hiteligénylés benyújtása előtt.

Az általános feltételek a gépkocsihitel igényléséhez:

  • a hiteligénylő magyar állampolgár
  • rendszeres havi jövedelmet tud igazolni
  • érvényes jogosítványa van
  • betöltötte a 25. életévét

Ha a fentiek közül valamelyik feltételnek nem felel meg, tudassa azt ügyintézőnkkel a személyes megbeszélés során, és kezes vagy adóstárs bevonásával áthidaljuk a problémát. Egyéni és társas vállalkozásokra különleges szabályok vonatkoznak, ezeket a feltételekről és a szükséges iratokról szóló menüpontban mutatjuk be. Nagyon fontos tudnivaló, és a gépkocsi hitel igénylésének legfontosabb, vagy-vagy jellegű feltétele, hogy aktív státuszú KHR-listás adósok nem vehetnek fel gépkocsi hitelt. Az aktív státusz egészen addig áll fent, amíg a késedelembe esett ügyfél nem éri utol magát, és nem fizeti be a hiteléből elmaradt részleteket.

A gépkocsi hitel kondíciói:

Új autó megvásárlására fordítandó gépkocsi hitel esetén nincs semmilyen megkötés. Kihasználhatja a maximális futamidőt, és bármilyen értékű járművet megvásárolhat. Adja meg a felvenni kívánt gépkocsihitel jellemzőit, és kollégánk személyre szabott ajánlattal fogja felhívni Önt a lehető legrövidebb időn belül.

Ha használt autót venne, és ehhez szeretne gépkocsihitelt igényelni, a megkötések a következők:

  • A megvásárolni kívánt autó nem lehet 12 évesnél idősebb.
  • A gépkocsi hitel lejáratakor az autó nem lehet 15 évesnél idősebb. Ez nagyon fontos korlátozás, mivel meghatározza a maximálisan igénybe vehető futamidőt is.
  • A futamidő elméleti maximuma 84 hónap (minimuma pedig 12), de a fentieknek megfelelően a futamidőt rövidebbre vagy akár sokkal rövidebbre kell szabnia, ha a jármű idősebb (vagy jóval idősebb) 8 évesnél.
  • A jármű értéke szintén fontos kritérium. Személyautó esetén legalább 500 000 forint értéket el kell érnie, kishaszonjárműnél pedig legalább 700 000 forintot. A legkisebb hitelösszeg is ennek megfelelően változik kishaszon vagy személyautó vásárlásakor: személykocsi esetén 300 000 forint, kishaszongépjárműnél 400 000 forint.
  • Akár új, akár használt autót vesz, a hitelt felveheti euróalapon vagy forintalapon. Az önerő forintalapnál 25%, euróaalapnál 40%.