Kapcsolat

Gépjármű hitel

Honlapunkon használt vagy új gépjármű vásárláshoz egyaránt kínálunk hitelezési konstrukciókat. Önnek csak annyi a dolga: ellátogat oldalunkra, kitölti a gépjármű hitel kalkulátor mezőit, kollégáink pedig kiszámolják, mennyi lenne a gépjárműhitel havi törlesztése.

Tetszetős összeg esetén (vagyis ha nem talált ennél jobb hitelt), kérje munkatársaink segítségét a hitel felvételéhez. Kollégáinknak nehéz olyan kérdést feltenni a gépjármű hitelekkel kapcsolatban, amelyeken meglepődnének, mivel összevetve már több évtized tapasztalatot gyűjtöttek össze e területen. Ennek megfelelően, ha bármilyen kérdése vagy kételye lenne a gépjárműhitelekkel kapcsolatban, hívjon bennünket bizalommal. Teljes körű felvilágosítással szolgálunk, és önnek semmilyen módon nem kell elköteleződni felénk!

Kalkulátor

Mielőtt rátérnénk a gépjárműhitelek feltételeinek bemutatásra, fontos megjegyeznünk, hogy a használt és az új gépjárművek megvásárlásához csak magánszemélyek vehetnek fel hitelt, ugyanis cégeknek csak lízing szerződés megkötésére van lehetőségük.

A gépjármű hitel alapvető feltételei a következők:

  • Forintalapú hitel esetén az önerő a gépjármű vételárának 25%-a, euróalapon 40%-a.
  • Az autóvásárlási hitel futamideje 1 és 7 év közt változhat.

Gépjármű hitelA futamidővel kapcsolatban további megkötést jelent, hogy a gépjármű (kivéve a kishaszonjárművet, erről lásd a kishaszonjármű menüpontot!) legfeljebb 12 éves lehet a hitelszerződés nyélbe ütésekor, és a hitel lejártakor sem lehet idősebb 15 évnél. Vagyis egy 12 éves gépjárműre a hitel legfeljebb 36 hónapos futamidejű lehet. A legkisebb, igényelhető összeg 300.000 forint, az megvenni kívánt gépjármű árának pedig el kell érnie az 500.000 forintot. Lényeges könnyítés, hogy a gépjármű hitel felvétele mellé nem kell cascót is kötnie. Természetesen ajánlott kiegészíteni a gépjármű hitelt egy cascóval, hiszen akár új, akár használt autót vesz, nyilván önnek sincs kedve egy totálkárosra törött, és a roncstelepen pihenő autó után egyösszegben visszafizetni a fennmaradó hitelt. Jobb az ilyen problémákat a biztosítókra bízni, oldják meg, ahogyan tudják.

Kérjen díjmentes szakmai tanácsadást cégünktől a megfelelő konstrukció kiválasztásához és tájékoztatást a várható törlesztőrészlet összegéről.
A kapcsolatfelvételhez kattintson ide: elérhetőségeink.

Ha használta már a gépjármű hitel kalkulátort, akkor ön is láthatta, hogy nem a levegőbe beszéltünk, amikor azt állítottuk, kiváló feltételekkel juthat nálunk hitelhez. Ennek az oka egyszerű: mi olyan hiteleket kínálunk, amelyek jelzáloghitelnek számítanak, azonban nem egy ingatlant kell megterheltetni, hanem azt az autót, amelyet éppen meg készül venni. A bank számára a hitel visszafizetésének biztosítéka tehát egy új vagy használt gépjármű. A jelzáloghitelek jellegéből következően a törlesztés összege tehát sokkal jobb, mint más, néhány százezer vagy néhány milliós hitel esetén.