Kapcsolat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Elektronikus Autóhitel Kft. (továbbiakban e-Autóhitel) tiszteletben tartja a honlapot felkereső látogatók személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat egyrészt a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másrészt cégünk tevékenységének fejlesztéséhez, szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében használjuk fel.

Az e-Autóhitel a hírlevélre feliratkozóknak csak a kért hírlevelet küldi. A listáról bármikor egy kattintással leiratkozhat. Ha bármilyen problémája adódik ezzel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba technikai ügyfélszolgálatunkkal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen. Ugyanerre a címre várjuk a weboldalunkkal kapcsolatos technikai jellegű észrevételeket is.

Az e-Autóhitel számára kiemelt fontosságú, hogy a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának megfelelően biztosítva legyen. Az e-Autóhitel kötelezettséget vállal, hogy az ügyfelek személyes adatait a vonatkozó hatályos jogszabályoknak eleget téve kezeli. Az e-Autóhitel a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A http://e-autohitel.hu weboldalon található adatok és információk kizárólag információs célokat szolgálnak. Kérjük, hogy pénzügyi döntéseinek meghozatala előtt, vagy hitelfelvétel előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást az e-Autóhitel tanácsadóitól.

Az e-Autóhitel nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a http://e-autohitel.hu honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, a közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, információtovábbítási késedelemből, vonal- vagy rendszerhibából, illetve számítógépes vírusfertőzésből származnak.